First-step.hu logo

First-step.hu

Te is érzed a "kapunyitási pánikot"? vagyis, hogy kikerülve az iskolapadból most indulsz el a nagybetűs életbe és szükséged lenne támpontokra, fogódzókra, kapcsolatokra, egy segítő kézre?

 

Izgulsz egy felvételi beszélgetés, interjú, karrierindító találkozó előtt? Kétségeid vannak, hogyan vágj bele, merre keresd az utad, nem vagy pontosan tisztában a személyes értékeiddel, pozitívumaiddal? Bizonytalan vagy, hogy az iskolában sikeres attitűdjeid, hozzáállásod működik-e egy munkahelyen is? Gondban vagy, hogyan és hol indítsd el a karrieredet, hová add be a jelentkezésedet? Kétségeid vannak a kommunikációd, fellépésed, határozottságod terén?

 

Van egy jó hírem a számodra: e problémákkal nem vagy egyedül!

A te életszakaszodban ezek a legfontosabb feszítő kérdések, problémák. 


A statisztikák szerint manapság egyre nehezebb pályakezdőként elhelyezkedni. A munkáltatók egyre szigorúbban szelektálnak, válogatnak, a kiválasztási folyamatban még inkább a személyes benyomás, a stílus, a jó fellépés, a határozottság számít. Tehát égetően szükséged van rá, hogy fejleszd a személyes varázsodat, a kitűnést a masszából, az imázsodat, az énmárkádat.


A First Step Pályakezdő Tréningprogram ezekben a kérdésekben ad, ha nem is kész választ, de alternatívákat, ötleteket, segítséget. A gyakorlati képzés során az önmagaddal, karriereddel, kommunikációddal kapcsolatban felmerülő kételyeket., problémákat járjuk körül és adunk tanácsot. Átélheted, hogy nem vagy egyedül, a csoport tagjai ugyanabban a cipőben járnak, így egymást is könnyen segítik.

 

Kiscsoportos beszélgetések, szereplések, filmrészletek és írások elemzése, kérdőívek kitöltése és megbeszélése, közös gyakorlatok várnak rád. Nem kész recepteket és nem biztos álláslehetőséget ígérünk, de azt igen, hogy jobban megismered önmagad, és embertársaidat, elkezded felépíteni a személyes imázsodat, márkádat, tudatosabban kommunikálsz, könnyebben átlátod az életben folyamatosan adódó emberi helyzeteket, magabiztosabban mész el az állásinterjúkra, nagyobb önbizalommal éled a mindennapjaidat a munkahelyen ugyanúgy, mint a magánéletedben.


Fektess be a jövődbe!
Legyél határozott, az életedet és karrieredet tudatosan építő pályakezdő!

 

Nevezhetjük mindezt pályakezdő tréningnek, a személyes márkád kiépítésének, karrierépítési tervezésnek. Vagy éppen first stepnek, amelyet sikeresen meglépve további stepek várnak rád!

Rendezvény szervezes
PR
Szervezet fejlesztés
Buisness Coaching