Uniquebudapest

Uniquebudapest - Budapest Másképp!

Ügynökségünk a közelmúltban új kulturális, turisztikai projektet indított útjára.

A Uniquebudapest arra vállalkozik, hogy bemutassa a magyar főváros egyedi, rejtett arcát a külföldi és hazai turistáknak. A néhány napos tartózkodás alatt az idelátogató vendégek leginkább a város útikönyvekben is szereplő nevezetességeivel ismerkednek meg.

Mi ezen szeretnénk változtatni!

Budapest ugyanis nem csak a "Kelet Párizsa", sugárutjaival, történelmi levegőt árasztó bérházaival, múzeumaival, nagytükrös kávéházaival, és nemcsak a létező szocializmus "legvidámabb barakkjának" volt fővárosa, lepattant lakótelepeivel és "Sztálin barokk" házaival, hanem mindkettő együtt, egymás mellett.

És még valami más, valami, ami ezeknél talán érdekesebb: apró zugok, festői terek, elhagyatott átjárók, csodálatos arisztokrata paloták és villák, rejtett szépségek, lepattantságában is szívbemarkolóan szép zsidó emlékek, trendi szórakozóhelyek városa.

A Uniquebudapest hiteles, fiatal, lelkes, szakértőkből álló csapata ezt a másik, a mindennapok Budapestjét mutatja be az idelátogató turistáknak. Sétálós túráinkon újjáélednek ennek a vibráló, olykor feszült, de mindenképpen lenyűgözően érdekes európai metropolisznak turisták által fel nem fedezhető arcai. A résztvevők olyan élményeket szereznek, amelyet egyedül, vagy más csoportos túrákon nem élhetnek át.

Ugyanis Esterházy Péterrel szólva valljuk, hogy "nem mindig az a város, amit a bédekkerek hirdetnek".

Rendezvény szervezes
PR
Szervezet fejlesztés
Buisness Coaching