Főoldal

vagyis "Kommunikálni pedig kell!", szól a hajózásból - általam - elferdített mondás.Minden egyes napunkon újra és újra tapasztaljuk, átéljük, hogy nem tudunk nem kommunikálni. Amikor felkelés után belepillantunk a borotválkozó tükörbe, amikor a gyereket noszogatjuk, hogy gyorsabban igya a kakaót, nehogy elkéssünk az iskolából, köszönünk a liftben az álmos szomszédnak, majd amikor az iskola előtt szintén autóval érkező felebarátunk értésére adjuk, hogy nekünk jár az egyetlen szabad parkolóhely. Aztán belevetjük magunkat a napi munkába, tárgyalunk, brain stormingolunk, prezentációt tartunk, ügyféllel vagy partnerrel ebédelünk, konferenciázunk, munkatársunk lelkét ápoljuk, közlekedünk, tankolunk, hazafelé pedig megvesszük a vacsorához szükséges, feléségünk által elfelejtett dolgokat (mely információt a vele való mobiltelefonos kommunikációból tudjuk meg). Este már csak leckét kikérdezünk, megválaszoljuk a maradék e-mailokat, jó esetben közös családi vacsora közben beszéljük meg a napot (miközben gyermekünk inkább a kommunikáció egyirányú, TV általi útját preferálná), és a többi, egészen a Jó éjszakát kívánásig. És ez így megy minden nap..:)

Vagyis, a kommunikáció által kötődünk egymáshoz, a külvilághoz, az élethez. Személyiségünk, stílusunk, világunk látható lenyomata. Homlokzatunk, amit mások felé mutatunk. A kommunikáció fontos. A megfelelő, hatékony, szituációhoz illő kommunikáció tanulható, fejleszthető. Legalábbis egy bizonyos határig!

Mi, a fama PR munkatársai azt valljuk és gyakoroljuk, hogy ezt a bizonyos határt akkor tudjuk átlépni, amikor a külső tartalmi és formai feltételek találkoznak a belső világunkkal, stílusunkkal. Amikor hitelesek vagyunk. Ezért tanácsadásunk során mindig az emberből indulunk ki, vele együttműködve belülről építjük fel a személyével harmonizáló kommunikációt.

Meggyőződésünk, hogy ez csak így működik jól és hosszú távon.
Üdvözöljük Önt a kommunikációs tanácsadás világában, kérjük, kerüljön beljebb!

Hajdu László
Ügyvezető Igazgató

Rendezvény szervezes
PR
Szervezet fejlesztés
Buisness Coaching