Munkatársak


Hajdu László

Nagyon nehéz egy ilyen rövid bemutatkozó anyagba bármi okosat írni, ami nem közhelyes. Ezért nem ragozom túl a dolgot, csupán annyi: nekem két gyerekem van, a gyönyörű, okos tizenéves lányom, és a fama PR.

Hajdu László - Ügyvezető IgazgatóSzelekovszky Beáta

Az ügynökségnél 6 éve foglalkozom konferenciák, rendezvények, sajtóesemények, road-show-k, kiállítások szervezésével. Ez az én világom: emberekkel találkozni, ügyfeleket összehozni, mindig a dolgok sűrűjében lenni.

Szelekovszky Beáta - FőtanácsadóGyőr Fruzsina

Milyen emberekkel együtt dolgozni? Egyszerre izgalmas, változatos és kihívásokkal teli. A kezdetben még ismeretlen munkatársak, ügyfelek idővel ismerősökké válnak. Nyitott személyiségként el sem tudnék ennél testhezállóbb munkát képzelni magamnak. Az eseményekben, projektekben azt szeretem, hogy nincs belőlük két egyforma.

Győr Fruzsina - TanácsadóEmődi Tünde

A cégnél egy adott projektben foglalkozom beteg emberekkel. Fontos, hogy számíthatnak rám, bíznak bennem. Segíteni, ott lenni, hasznos dolgokat csinálni, állandó készenlétben – röviden ez a hitvallásom.

Emődi Tünde - TanácsadóBáthory Németh Andrea

Egyetemista, gimnazista és kisiskolás gyermekeink mellett a coaching tölti ki az életemet . Business coachként erősítem a famaPR csapatot, elsősorban az ügyfelekre történő maximális odafigyeléssel, támogatással. Segítek az ügyfeleknek, hogy az akadályaikon merjenek átugrani, a konfliktusoktól ne szaladjanak el, tanulják meg érzékelni és értelmezni a körülötte zajló, a sokszor konfliktusokkal teli kommunikációs világot.
A coaching mellett oktatok az ELTE-n, szociális képességfejlesztést, önmenedzsmentet.


Társadalmi felelősségvállalásom jegyében egy nemzetközi nonprofit egyesület (MUS-E.hu) programfejlesztési igazgatójaként dolgozom.

Báthory Németh Andrea - Business CoachingRendezvény szervezes
PR
Szervezet fejlesztés
Buisness Coaching